Вiтер вiти колише в саду...
Тихо листя щось квітам шепоче.
Я до тебе коханий іду
Крізь роки і недоспані ночі.
Крізь печалі іду і журбу,
Крізь палючу сльозу дівочу,
Все життя я до тебе коханий іду
Своїм серцем завжди в дорозі.
Де зустріну я милий тебе,
Де твій погляд спіймають очі,
Де кохання слова злетять з твоїх вуст
Мій єдиний, коханий, хороший?
Мої роки пливуть в небуття,
Як птахи відлітають у вирій,
І на крилах своїх несуть почуття
Й кохання до тебе єдиний.
Свидетельство о публикации №115031805518
Елена Тихомирова 4 23.05.2016 13:00 Заявить о нарушении
Валентина Филипова 27.05.2016 12:48 Заявить о нарушении