О це ж Псака

Послухайте!
Якщо Псаки завагітніла
Це-ж було кому-нибудь треба?
Значить хтось хоче,щоб  плодилися суки
І при чому тут Миша Саакашвили?
здавалося б
Аж насправді
Надриваючись за перемогу
рветься до Нуланд
боїться, що запізнився
плаче
цілує їй жилаву руку,
просить
щоб обов'язково завагітніла Псака,
клянеться
що не витримае безвагітну невдачу,
а після
ходить тривожний,
але спокійний зовнішньо
Каже Барабаме:
«Адже тепер тобі  нічого?
Не страшно?
Так ?! "
Послухайте!
Якщо Псаки завагітніла
Це-ж було кому-нибудь треба?
Значить - це необхідно
щоб кожен рік
в скаженій стадї
вагітніла ще одна
паршива вівця


Рецензии