Я так люблю...

Я так люблю коли смієшся,
Коли твій погляд тільки мій,
Коли до мене тулишся,
Коли говориш, ти котяра мій.

Я так люблю коли цілуєш,
Коли в кармани руки ти суєш,
Коли без мене млієш,
Та не люблю коли сумуєш.

Я так люблю твоє волосся,
І посмішку і руки,
Я так люблю тебе всю,
Без тебе бути то є муки.


Рецензии