We were together
For so many years.
And in place
no sat, no...
And admired
Clear star.
And enjoyed
Wild riding.
Everything was nice
And so good.
Everything is so beautiful
And not funny.
You are my joy
Delicate flower.
In the sweetness of life
Float - moth...
__________________________
Мы были вместе
Столько лет.
И на месте
не сидели, нет...
И любовались
Ясной звездой.
И наслаждались
Дикой ездой.
Всё было мило
И так хорошо.
Всё так красиво
И не смешно.
Ты моя радость
Нежный цветок.
В жизни сладость
Порхай- мотылёк...
Свидетельство о публикации №115031709978