Абэрыка вам заграйМА Ж,

Оно ты станьцюй с Тацянк

Ой-ёй, шо у нас тут зарэ!
Ай ек гэто влизты в хат!..
Бо ж в нас тут домохусяйка сь.
Ага. И взе зь смажт хуся с.

Аба Ма навёф парадДак.
Одная пошла в дрова ж.
А друга, ага, подруга ж.
Ий я яе оп – вупраг.

Вот я и здыймав с вокзала вж
Штук з 2цыть ядкых качат.
Ны вкмэныш, ек тэбэ фтешать:
Гавтобухс рас-рас – ий вдаль!

И быза апазназнакхав!
Куда и чого пудваль…
Но рушылось стадо раптом.
Но мовчкы! Вовкы вовкам.

Ну, значыця ексь позналы ж?
Свои жа шахёры в псарнь.
Ий йидымо ж вжэ, о, бачтэ?
Досрочно! Давай но ж план.

И я з блин проГаляДафСИК!
Сидимо ж куторый час.
Довбэцця дрань-тарабайка
По польскый дорожцы влад.

Абы ж но уладам Сашкы
Було и было дзе шмальц.
Паболей-падолей вальма
Оно ва махойниц дачк.

Мы ж знаем, куды вкладаци!
Ву спорт, дзе ламай рыбра,
Да во в варужэнь ахранкы.
А що, щэ й здоровЯв вам п?
Гэ! Дай но щэ в гавнигстан!

Поэтому гад ж я вам тут:
Що, я ци писменник в РаБк?
Не трэба ни задзевацца,
А ни на римонт сарай.
Цим бойлей циплень циньтральн.

Щэ добрэ – останаВлягца Ж
ГанТонБынс каля врата й:
Вговарувай падлеца,
Мавля, пакалечан Ватс.

Да брось ты! Во тая тачка,
Шо скынув в лесках, но хвайн.
А тут двести метрав, хай, друг!
Тапчы но галош в Варшав.

Ий рэйсый мы ж гаж добафыф.
А НЕ сакРакЩаль ф цфай раз.
Бо ж хули ж сыло – вмырае.
Но баит калхоз, що квят.


Рецензии