Пiсенька весела

Пісенька весела
Нині скрізь лунає,
Вже пішла на села,
Про життя співає.

Ліпше стало жити,
Гідності добились,
Їжі не купити,
Грошики скінчились.

Заспіваймо, браття,
Урядові слава !
Палимо багаття.
Наша то забава.

Посадімо поряд,
Напечем картоплі,
І ковтне хай горя
З нами в чистім полі.

А якщо не схоче,
Піде в ресторани
І там зарегоче
Й сяде в свої сани

Ми зберемось знову,
Щоби влада чула,
Ми їм не корова,
Щоб доїть забула.

Оберемо інших,
Хай народу служать,
Знайдемо найліпших
Й зради не допустять.
17.03.15.               


Рецензии