музика сподiвання...

       
…серед крику сполоханих чайок
по над мрійним морем ганяє вітер думки,
щоб теж колись стати небом…

душа перелинувши через гори хмар,
переступивши через грозовий прибій –
заспокоєна тишею несподіванок долі…

ніч зізнаннями сну затоплює серце,
рухливою музикою сподівання –
бути щасливою…


Рецензии