Прощання

Мовчання. Тільки лиш мовчання.
Ні слова більше з твоїх вуст.
Яка гірка. Яка гірка ціна прощання
Й слова з тих вуст: "Я більш не повернусь".

Як ми любили. Як же ми любили!
Без пам'яті. Як в перший раз...без вороття.
Та ми згубили все. Ми попросту згубили.
Кохання наше, що було на все життя.

Ми щиро вірили. Ми щиро вірили в кохання,
І що один без одного не проживем.
Яка гірка, яка гірка ціна прощання...
Валізний настрій...й серце з багажем.


Рецензии