чи не лукавиш ти зi мною...

Ти не лукавила зо мною...
Т.Г.Шевченко


чи не лукавиш ти зi мною?!
напевно iнодi й лукавлю...
це жiнцi притаманно на тщесерце
бо iнодi вона спiлкуеться з лукавим – сатаною...
але лукавство це доречне
коли на язичку ii доволi гiркоти i перцю
котрi печуть й так колють серце
i ти простиш iй, любий, безперечно,
коли ця хитрiсть принесе
i трепет вiд душi й любов сердечну,
коли лукавинки жiночi
не дають спать до опiв-ночi
а потiм розливаеться по жилах
тепло i володiння милих –
очей... теплих грУдей...ii речей...
коли у неi козир – вини,
а твiй –  король не мае сили
i ти повинен всупереч ставати...
не зволiкати i, скориставшись часом,
забувши звiдки ти, яке твое iм'я...
тодi i тiльки треба швидко
брати, брати, брати й брати ...
й кричати ерехонським гласом...

— МОЯ, МОЯ...на вiк – МОЯ!


Украiночка.Портрет
Бумага.Акварель.*Lusi Soleil*
               


Рецензии