В селi
Ґелґочуть гуси біля ставу,
А півень голос подає,
Що в цім селі він кращим є.
Із паші мукає корова.
До школи юнка чорноброва
Спішить…
І квапиться весна
У полі впоратись…
Сосна
Тепер вже не така й примітна,
Бо все смарагдом сяє, квітне
В осонні радіснім, теплі –
Трудом розбудженій землі…
14.03.2015.
Свидетельство о публикации №115031604355