Колежанка
у теплий день , якесь похолодання.
Там ніби пролягла зимова смуга,
зігріть її було палке бажання.
Та перша зустріч - вітерець лиш теплий,
і справно ти від нього ухилялась.
Та, може, слів я не знайшов дотепних,
які почути довго сподівалась..
В тобі знайшов я, колежанко, друга,
що серце відчинив, але… поволі.
І вперше посміхнулася ти долі,
від почуттів розтали біль і туга…
Свидетельство о публикации №115031603989
з повагою кияночка!!!
Лидия Филимонова 18.03.2015 09:39 Заявить о нарушении
З повагою, Віталій!
Виталий Меланич 21.03.2015 22:57 Заявить о нарушении