Война на Украине

«Война на Украине»

Опять война, на Украине,
А может, нам о ней забыть?
Погиб товарищ мой на мине,
Не надо раны бередить.

Сынки, солдатики, устали,
Не знали раньше о войне,
Все книги в школе пролистали,
Но возмужали все вполне.

Во всём, герои будут правы,
Их  убедительны слова,
А у солдата свои нравы,
Вся, правда, нынче, не права.

Мы мир хотим, на всей планете,
И больше не хотим зимы,
Чтоб были счастливы все дети
И чтобы не было войны.

Весна пришла. Вот это новость,
Теперь забудется война,
Чиста солдата будет совесть,
Как сила, нам нужна она!

«Війна на Україні»

Знову війна, на Україні,
А може, нам про неї забути?
Загинув товариш мій на міні,
Не треба ятрити рани.

Синки, солдатики, втомилися,
Не знали раніше про війну,
Всі книги в школі перегорнули,
Але змужніли все цілком.

У всьому, герої будуть праві,
Їх переконливі слова,
А у солдата свої звичаї,
Вся, правда, нині, не права.

Ми світ хочемо, на всій планеті,
І більше не хочемо зими,
Щоб були щасливі всі діти
І щоб не було війни.

Весна прийшла. Ось це новина,
Тепер забудеться війна,
Чиста солдата буде совість,
Як сила, нам потрібна вона!


Рецензии