В новый год на передовой

«В новый год на передовой»

По Украине смерть метёт,
Теперь она везде,
Солдаты встретят  Новый год,
В снегу, на высоте.

Блиндаж, без света и тепла,
Свистели пули рядом,
Сгорел мой друг танкист, дотла,
Посмертно всем награды.

Мы все присыпаны землёй,
А я, какого роду?
В земле мы смешаны с золой,
Спасает непогода.

На Украине нет границ,
От артобстрела глохнем,
Я радостных не вижу лиц,
От мин, мы скоро лопнем.

Кто сможет, завтра вновь пойдет,
Под вой метели в бой,
Мы для могилок долбим лёд,
Здесь пуль, снарядов, рой.

В окопах встретим Новый год,
Спрошу, откуда родом,
Ведь на войне один народ,
И всех Вас, «С Новым Годом»!

«В новий рік на передовій»

По Україні смерть мете,
Тепер вона скрізь,
Солдати зустрінуть Новий рік,
В снігу, на висоті.

Бліндаж, без світла і тепла,
Свистіли кулі поруч,
Згорів мій один танкіст, дотла,
Посмертно всім нагороди.

Ми всі присипані землею,
А я, якого роду?
В землі ми змішані з золою,
Рятує негода.

На Україні немає меж,
Від артобстрілу глухнемо,
Я радісних не бачу осіб,
Від мін, ми скоро лопнем.

Хто зможе, завтра знову піде,
Під завивання хуртовини в бій,
Ми для могилок довбаємо лід,
Тут куль, снарядів, рой.

В окопах зустрінемо Новий рік,
Запитаю, звідки родом,
Адже на війні один народ,
І всіх Вас, «З Новим Роком»!


Рецензии