Чорни очи

Де твої чорні очі?
Може десь серед ночі
Дивляться на небосхил?

Дивляться і відчувають
Серце моє. Та знають:
В світі ти не один.

Місяць сяє яскраво,
Зорі полонила хмара
Тільки б ця ніч не забрала
Спогад минулих днів.


Рецензии