Ск льки пройдено шляху...

Скільки пройдено шляху,
По без країм просторам,
Я знайшов ту прекрасну одну,
Якій серце віддам,

Я блукав по нескінченним дорогам,
Я шукав те і се,
Я не вірю отим єдинорогам,
Вони брешуть усе.

Як колись розбишака,
Тепер трохи я раб,
Подевіться це моя відзнака.
Подивіться тепер як я слаб.


Рецензии