За тобою я дуже сумую...

За тобою я дуже сумую,
До тебе кохана хоч би на мить,
Весь час до тебе прямую,
Голова моя вже не болить.

Ти у себе там зараз, я тут.
Але завтра вже будемо вдвох,
Як удвох, покине нас смут,
І стане легшим мій вдох.


Рецензии