Я мр ю, щоб ти побачив св т

Довкола багато людей та різних думок,
Довкола багато ідей та різних казок,
Доквола багато мрій та живих почуттів,
Життя таке цікаве з відтінками різних кольорів!

Комусь воно біле та чорне,
Комусь як райдуга яскраве,
Комусь воно настільки червоне,
Неначе троянда з гострими отруйними шипами.

Світ тримається на мріях людських,
На сльозах та безсонних ночах,
На думках, як мети досягти,
На неймовірних маштабних задачах.

Кожен з нас на самоті
Зовсем інша людина,
У якої лиш одне на душі,
Щоб збулись мрії прості,
І в серці засміялася дитина.

Прості, неймовірні, безглузді сторінки
Гортає таємничо життя,
Вікові різноманітні книжки -
В яких накоплені щириші відкриття.

Багато впевнених, що мрії - це дрібничка,
І їх досягти зовсім легко:
Неначе відкрити залізну скарбничку,
Де схована мрія далеко-далеко.

І серед тисячі століть,
Мрії періодично збуваються, віриш?
Я мрію, щоб ти побачив світ
Мій вирваний з душі новонароджений вірш.


Рецензии