Земля безкрая

Земля безкрая,
Доріг багато.
Куди шагнути?
Якщо би знати.

Якщо би знати,
Де твоя доля,
Де твоє щастя,
Де справжня воля.

Де справжня воля
Та справжні люди
З великим серцем,
Яке неможливо не відчути.

Яке неможливо не відчути-
Воно крізь тіло б'ється,
Цей стук неможливо забути.
Він майже до душі доторкнеться.

Він майже до душі доторкнеться
Своїм пронизливим світом.
З яскравим сонцем на мить зіл'ється
Та рознесеться бурхливим вітром.

Бурхливий вітер нехай несе
По всьому світу частинки добра,
Щоб народилась справжня людина,
В щасливій країні жила.

Земля безкрая,
Сонце світить,
Де твоє щастя -
Лише твій вибір!


Рецензии