Про тих, хто плану наперед

Я в двадцять три придбаю собі місце
На цвинтарі, щоб звикнути скоріш.
Периметром посаджу маки в житі,
Софу поставлю і створю розкіш.

А в двадцять п'ять замовлю там надгробок,
На ньому надпис: " Не радій, не плач.
Покинь ти мрії, працю, весь доробок
Життя свого. Існуй, мов споглядач."


Рецензии