Мiж нас дорiжка межова...
Між нас бур’яниста трава,
Між нас літа і цілий світ,
В якому і сніги і квіт.
Усе між нами – не у нас…
Але на двох один Пегас,
І мрія трепетна одна –
А в ній ні отвору, ні дна.
Думками кваплюся навстріч,
Бо в тебе – день, у мене ж – ніч…
14.03.2015.
Свидетельство о публикации №115031408594