Где берёт своё начало любовь

Где берёт своё начало любовь?
Тихий взгляд смешных глазёнок...
Может первое жгучее признание?
Или интерес, как у ребёнка?
Иль приходит она через привычку?
Сразу вместе - в счастье, в тоске...
И даёшь, Ты, от сердца отмычку,
Тяжело ведь одной в пустоте.
Может, греет она так страстно,
Что исчезают к сердцу замки.
И приносит она неизбежно
Море счастья и  тропы судьбы...
Что объединяют, потерянные Богом
Две частицы, словно инь и ян,
И становятся уже они одним целым,
Полные  мечтаний, чувств, ожиданий...



розмістив Макс Сёрга
Вірш про кохання № 5704

Де бере свій початок кохання?
Тихий погляд смішних оченят…
Може перше жагуче признання?
Чи з цікавості – так, як в малят?
Чи приходить воно через звичку?
Завжди разом - у щасті, в журбі…
I даєш Ти до серця відмичку,
Бо так важко одній в самоті.
Може палить воно так жагуче,
Що зникають до серця замки,
I приносить Воно неминуче
Mоре щастя, і творить стежки…
Що єднають загублені Богом
Дві частини, немов інь та янь,
I стають вже одним вони цілим
Повні мрій, почуттів, сподівань…


Рецензии