Ти менi стверджуeш - я стерво
І почуттів не бережу
Як вимотала тобі нерви
«Я жити так ненавиджу»
Як ти хотів життя зламати
І навіть плакав в однині
Не намагайся ошукати
Ти не потрібен більш мені
А пам’ятаєш, як ти ранив?
Дівочі мрії розтоптав
Так мою душу затуманив
Життя на клоччя розірвав
Без тебе навіть не вдихала
Бажала, щоб ти поруч був
В розлуці тихо помирала
А ти жорстоко все забув
Тепер я казкам не повірю
Не треба грішної брехні
І очі твої більш не гріють
Молю, скоріше відпусти
Я хочу долі уклонитись
За добрий досвід у житті
На слів потік не слід молитись
А щирість вчинків віднайти
Свидетельство о публикации №115031407234