У.. ДъВОиХЪ

...ЛЯ -ЛЯ - СЫ  ТоЧиТЬ...
-  МОЖЪНО!!!
...НО...ВъРеМеНИ!!!...НЕТЪ!!!...
-  У Ни ХЪ...
 - СъПоРЪ...ЛИШЬ  ТОГъДА...ПъЛОдоТЪвоРеНЪ!!!
 - КОГъДА  ПъЛОДЪ...ПЪ ЛО ДЪ!!!...Е съ ТЬ...
 - У  Дъ ВО и ХЪ!!! -

  ХЪ 


Рецензии