Мае краявiны,
Усім сэрцам кахаю я вас.
Нахлынуць дзяцінства успаміны,
У галаве маёй белай зараз.
Абмерау нагамі усё наваколле,
Прыгажосцю тваей устаргауся не раз.
Цверда ведау, прыеду сюды я зауседы,
Зноу сустрэцца, пабачыць каб вас.
Краявіны мае краявіны,
Пазнаю я з цяжкасцю вас.
Куды зніклі мае вы мясціны,
Дзе гуляй я з сябрамі падчас.
За рэчкай лес шумеу сасновы,
Ен аднагодкам са мной рос.
Цяпер засталіся пні и галіны
Маладыя пасадкі ялін и бяроз.
Краявіны мае краявіны,
У маім сэрцы каханне адкрылі,
И не ведау, што гэтым павінны,
Той красе- атрымау што ад вас.
Успаміны мае успаміны,
Што рабіу бы цяпер я без вас.
Разбудзілиі дзяцінства хвіліны
Шчасце і радасць- пачуце ад вас.
Ліпень, 2014г.
Свидетельство о публикации №115031309948