Яран сувар

     Ажеб хьана кьуьд хъфена
Акъудай чин рик1
Мугьман жезва яран сувар
Гъиле аваз цуьк

Гуьрчег жеда яр атайла
Гьам дагъ гьамни сув
Вили цавни экуь жеда
Лифери гуз лув

Яр атана ,яр атана
Чаз гуьзел гатфар атана
Чан гъиз вири т1ебиатдал
Чим гудай ракъар атана

Атана яр им гатфар я
Рик1ени ашкъи
Ша чин к1вализ им сувар я
Шад я чун вири

Дуст атай югъ сувар я чаз
Бубайрин мисал
Вичи гъайи хазинайрив
Ац1урда вин к1вал

Юргъ кват1ани яран югъ я
Югъ я гатфарин
Сувар ин югъ я фида чун къе
К1вализ дустарин
12.03 .2015.


Рецензии