Дивись, навколо все у буйноцвiтi!
Де і коли настане та зупинка
І як би не кортіло прочитати
Покрита мороком історії кінцівка
Ти навіть не надійся розпізнати
Колись все на свої місця постане
Історії кінцевої розплата
Твоїм єством вбирається жадано
Але ж затям, ти є володар долі
Тобі на вибір розкладає карти
І та, яку ти вибереш по волі
Відплатить відчайдушністю азарту
Але, чого б не вибрала, не бійся
«Усе на краще», на білому світі
Ти просто почуттям своїм відкрийся
Дивись, навколо все у буйноцвіті!
2015
Свидетельство о публикации №115031307029