***
Лиш сидіти і мріяти під вікном,
Я мрію що я біля тебе,
Помахай і я до тебе бігом,
Я сьогодні весь в почуттях,
Я думку одну гадаю,
Що там у тебе в мріях?
І без тебе я помираю.
Помирати без тебе,
Оживати з тобою,
Заберу скоро до себе,
І назавжди зі мною.
Полетимо у вись небокраю
Я тебе зацілюю страх,
І я квітів тобі назбираю,
Ти завжди у моїх думках
Свидетельство о публикации №115031306858