14. 55

Я відведу тебе на Голгофу
і розіпну вдосвіта.
На диво морозно,
й хочеться теплого вина
та шоколаду...
А ще дозволь сісти
тобі на коліна,
доки не сіло сонце.
Ми чи то разом,
чи ще просто не знайомі.
Просто слухати, як дихаєш.
Все частіше думаю,
що люблю тишу
саме через "ша".
Шиплячими звуками тобі в серце.
Й нерви в конверти.
За двері.
А далі... Можна і вмерти.
Чи просто шукати сенс.
Говорити про Бога і Канта.
З мене вийшов би чудовий кат...


Рецензии