***

На тому світі кат попросить пити
у того ,хто просив води,
хоч не просив його не бити,
і навіть не благав спасти.

бо той юнак вже був спасений.
для нього небо розімкнеться  в мить
Він увійде в свою оселю
души живої і не вартий  світ.

Ти тішишся , російський кате,
щож тішся ще короткий час,
тобі дано на світі знати,
лише ціну на нафту й газ.

тобі не знане слово; воля.
ні слово  людяність і честь,
і скоро прийде злая доля,
Іти від неї не втечеш.


Рецензии