Так вбивай скорiш байдужiстю любов
Давай ріж ії тупим ножем по вені
Не повернеш мою ніжність знов
Слід холодний залишаєш на терені
Ти закрий себе скоріш стіною
Не впускаючи мене на міліметр
Сад давно стоїть під блекотою
Віддаляюсь кожен день на кілометр
Зав’яжи навіки свої очі
Моє світло знов на животіння
І словам твоїм посеред ночі
Не повірять вищі провидіння
Так вбивай скоріш байдужістю любов
Не годуй безкарними словами
Не кипить у мені знову кров
Не турбую більше я тебе дзвінками
2015
Свидетельство о публикации №115031304987