Прогноз погоди

Про успіхи й роботу
За весь минулий рік
Доповідав в суботу
Поважний чоловік.

Стояв перед прем’єром
І голосно казав,
Хоч був не піонером,
Та день цей хвилював.

Йшла мова про прогнози
Погоди за весь рік,
Про спеки і морози,
Які вгадати зміг.

Хвалився, що вгадали
Відсотків сорок днів,
Це краще а ніж мали,
Прем’єр аж захрипів:

- Чого ти тут радієш,
Ти краще би брехав,
Я знаю це ти вмієш,
То шістдесят би мав.
13.03.15.               


Рецензии