Звернення до царiв та олiгархiв
Так втомився...- Розстріляйте мене на Майдані!
Розстріляйте щоб дивився в очі ті погані,
Щоб жиди ,ті що при владі,зрозуміли суки,
Що народ погнали,гади, на тяжкії муки.
Що за глум ото твориться в Ненці Украіні?
Що народ все більш боіться розігнути спину,
Панству злому довіряє ними керувати,
А ще гірше - дозволяє в очі всим брехати!
Розстріляйте,зрозумійте,мізки поочистіть,
Та й до бою всі ідіте із козацьким свистом,
Проженіть із України бусурманів клятих,
Виверніть усим кармани ,злодіям провладним!
Потім дружно до роботи ,неньку будувати,
Щоб не були більш голодні діти,батько й мати,
Щоб усі жили щасливо в рідній Ураїні,
І не гнули перед підлим олігархом спини!!
Свидетельство о публикации №115031208377