Крок вперед

Крок вперед. Крок вправо. Крок назад.
Один, два, три. Відчуй лиш такт.
І рівно сину витримай і йди.
Спокійно, виважено кроки роби.
Якщо відчуєш сумнів в ходьбі.
Сядь, відпочинь, передихни.
Але довго не сиди.

Крок вперед. Крок вправо. Крок.... Ні кроку назад.
Рухатись можна в свій такт.
Може, партнер помиляється - не ти.
Ти свій крок зроби.
Не тягнись до "загальної" краси.
Зроби все як відчуваєш ти.
Обери свій ритм і такт.
І, памятай, ні кроку назад!


Рецензии
Умное ст-е! И ритм соответствует
содержанию - энергичный.
Так держать! Н1 кроку назад!
Успехов!

Алла Ященко   20.03.2015 00:59     Заявить о нарушении
Я очень люблю танец. А нем правила таковы.

Павло Бульба   20.03.2015 07:36   Заявить о нарушении