Олька

Сама ''бесподобность''
и только..
Во всяких
затеях
своих.
Ты чудо-создание
Олька..!
-Вся опыт
И вся наив.
Талантливая
красотка..
Любимая
''песня''
моя!
Будь
счастлива
милая Олька!
Пусть
 звёзды
твои горят!


Рецензии