картоннi принципи, гарячi галаси

Картонні принципи, гарячі галаси -
Я заспокоїлась, я вгамувалася.
Соняшні опіки, блютузні пристрої -
Я вже награлася. Всі твої вистріли
В мій організм, коханням змучений,
У власне тіло. Булукала кручами
Картонні принципи, бажання здійснені -
У синій небі ходила війстями.
Шукала чорного, шукала мороку,
Й не було боляче, й не було соромно.
Шаленим човником, у морі пристрасті,
Втрачала голову, ходила війстями.

*світлину взято за посиланням http://www.liveinternet.ru/tags/-+/page2.html


Рецензии