Мрii та дiйснiсть

Мрії та дійсність

Літають мрії небесами,
А дійсність ходить по землі,
Щодня збиткується над нами
Хоч ми великі , чи малі.

Замріяні завжди страждають,
Вони живуть у небесах,
Їх негаразди не минають,
Нещасні ходять у синцях.

А всі приземлені працюють
На себе як здається їм,
Та олігархи їх грабують,
Щоб в Лондоні купити дім.

В Париж злітати пообідать,
Валюти в них як в нас сміття,
А ресторан щоб нам відвідать
Робити треба все життя.

Немає серед українців
В нас олігарха жодного,
Вони усі із ізраїльців,
Хоча розводу нашого.

Нехай живе у нас хто хоче,
Працює чесно як і ми,
А не краде та з нас регоче,
Ставаймо, друзі, всі людьми.
12.03.15.


Рецензии