Весна

Коли зустрінемо весну
Тоді  прокинеться від сну
Уся навколишня природа
Й побачити є нам нагода

Як квітне, зеленіє світ
Й птахів вже радісний політ,
Бо сонечко тепло дарує
Й натхнення жити кожен чує.

Приліт із вирію птахів,
Почути радісний їх спів,
Бо повернулися додому,
На землю з малечку відому.

Послухать трелі солов’я,
Любов у нього хоч й своя,
Та кличе й нас у світ любові,
Були щоб ніжні в кожнім слові.

Радіймо, друзі, що весна,
Ця сила мудра й чарівна,
Щорік природу оживляє
І жити гідно нам бажає.
11.03.15.

               


Рецензии