бог
замуровуй обличчя в стіні. і спини
коливання сердець, що стікають по сп'ині
у повільному сні.
і тоді мені стало її замало,
і тоді я її за-" ще більше" -кохав.
кожний подих на скло, а вона малювала
візерунки того, що в собі я не знав.
більше того, вона одиноко вселилась
і зробила серцевий таємний крок
у моє підсвідоме поле схилилась,
щоб зірвати букет із квіток.
щоб залишитись вічно у світлі моїх думок:
"не боли більше, моя рідна, я твій інфантильний бог".
Свидетельство о публикации №115031109031