Дыба ль у в вас е?

Чы но чынарыКый з 2цыть?
А! Кый шэ в кыйЯнок...
Да! Это Рада.

А колы мы рапт пры чынары
И... ага падлам?
Шо щэ ты Мняв фсобаЧыш?
А, чышую русалчу й?

Чуй, чуй ано, БатьКУ Ж!..
В КужыЛычыны мост впав.
А новый? ЗламНався!
А шлюз там шэ наш крох?
Та дэ! Поплыла Ж Пина!..

Во такы ву нас ий дачы.
Разам з дачка с пЕть.
А сын? Го! ПрыдСадаТель.
Прысады вхраняЕйць.

Ну!.. Тель-Авив памаГАЙець
Мал-мал кахАхЦа Р.
Рыськам нат з БацьКам Зь.
Рыло урыло ж Авеля рапТам. А Хто таки хь Хайим?
КайИнь? Паденне в матКУ ЗЬ!
ЭзоТерика вамп влад?

ПРОЗА-РУ - в Брыль Сик Кампании.
Ны чытайемо. Ема какая-то.
О так от ЕТВЕГЫЙ
Прам-ткы й не ведаци.


Рецензии