СубханАллах. 2009г

Сенсиз къарады джашауум,
Сенсиз мутхузла кюнлерим,
Сени сюеме ариуум,
Сенге тартады джюрегим...

Менге сени Аллах берди,
Сюймекликге ачдыкъ биз джол,
Сен къатымда болсанг - иги,
Сенсиз а джашауум да джокъ!

Припев:
Субханалла Субханалла
Кёкге къараб шукурлана,
Субханалла Субханалла
Таша сенге шыбырдайма!

Сенсе джанымы джартысы,
Сенге атайма джырланы,
Сен сагъышланы кёбюсю,
Кёкда кёреди аланы...

Сюймекликден джюрек тола,
Уллу болады кюн - кюнден,
Сюе джерден къобарыкъма,
Сени сюе ёлюрме мен...

припев: тот же


Рецензии