не плачь Мари

не плачь Мари
слезы они горькие
не плачь
тени от фонарей
свет ночных авто
не плачь Мари
ты не никто
пей свой горячий чай
смейся и ходи в кино
смейся Мари
ты не никто
кто эти аморфные они
тени в углу
легко так выдохни
слезы утри
ку-ку
смейся Мари


Іванна Кобєлєва
Вірші

***
не плач Марі
сльози вони гіркі
не плач
тіні від ліхтарів
світло нічних авто
не плач Марі
ти не ніхто
пий свій гарячий чай
смійся й ходи в кіно
смійся Марі
ти не ніхто
хто ці аморфні вони
тіні в кутку
легко так відітхни
сльози зітри
ку-ку
смійся Марі


Рецензии