***

Так хочеться весь час з тобою говорити,
Але я тут, а ти десь там,
Нам з тобою треба ще багато що зробити,
Як добре що більше не ховаюсь по кутам,
Ти знаєш ми іще маленькі діти,
Які не хочуть дорослими ставать,
Та що ще можна говорити,
Поруч з тобою я радуюся дням.


Рецензии