байдужiсть...

…байдуже смерті, як всім ворогам,
вони не рахуються з вашим терпінням…
не зцілюють душі, вас не лікують –
мріями, справжньою Вірою…
за їхніми тінями стежите ви,
а вони продовжують ваші муки…
не буде спокою вам і тоді,
не збувшись забудете їх…
Ви – у стані зневіри,
тож вони знову
повертаються чутким болем,
з непотрібним калатанням у серці,
без продовження завтра –
життя для Життя!..


Рецензии