Emily Dickinson, 1603, The going from a world...

Emily Dickinson
      1603

The going from a world we know
To one a wonder still
Is like the child's adversity
Whose vista is a hill,
Behind the hill is sorcery
And everything unknown,
But will the secret compensate
For climbing it alone?      

Эмили Дикинсон       
    1603

Путь в мир из нашего в другой –
Как страхи малыша
При мысли, что там, за холмом. –
И мечется душа:
Разочарует ли меня
Безвестная страна,
Куда дорогою во рвах
Бреду совсем одна?


Рецензии