Жаждущие... украинский язык

Предисловие. Стихотворение рождено в творческом дуэте с поэтессой Ульяной Задарма

 ...Блідне  смарагдова  Тиша...  Ховається  Ніч
 Попід  предметами  сонними...  Синіми  снами
 Риби  впливають  у  царство
 Примарного  краю...  Заплющених  віч...
 Сплетених  рук...  І  впокорених
 Ніжних  цунамі...

 Де  я  знаходжу  Себе  у  Тобі
 І  щоразу  -  втрачаю...

 ...знаю
 Цих  вуст  золотих
 Недопиті  меди...
 Перса  немов
 Заборонені  небом
 Плоди...

 А  між  них
 Стежка...

 Стежка
 До
 Раю...
 ..........                .........              .........
 Тиша  сховалась  у  віти  верби  понад  берегом  сонним.
 Дивиться  з  крони,  із  захватом  щирим  дитини,
 Як  мОго  моря  припливом  солона  вода  прибуває...
 Море  моє  вже  чекає  великої  риби,
 Тої,  якої  у  пружності  рівних  немає,
 Тої,  що  води  мої  переповнить  ікрою.

 Мушля  прекрасна  собою,
 Та  тілу  моєму  в  ній  тісно.
 Може  на  згин,  та  я  вийду  із  неї-  бери!

 По-над  водою
 Стежина  із  місяця  світла
 Тріпотна  на  дотик...

 Лінія  біла
 Від  підребер"я  до  лона
 Вказує  шлях...

 Я  не  можу  чекать...
 Увійди...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=565765
рубрика: Iнтимна лірика
дата поступления 11.03.2015
автор: Сокольник


Рецензии