Лебедине озеро

Лебедине озеро
(навіяний фото М.Гулько)
Хоч на годину, а чи на хвилину
Зійти на озеро на лебедине,
Може лебідкою, що з оксамитом,
Гарною квіткою, метеоритом…

Адже весною мелодія лине,
Щастя дарує таке лебедине
Озеру з ніжним чарівним вітанням,-
Вперше побачити, ніби в останнє

Вірність лебідчину славної пари,
Що відвела геть за обрій всі хмари,
Подарувала селищу зрання
Це білокриле велике кохання…
09.03.2015р.


Рецензии
Очень нежно и красиво написано. С уважением. Илья

Илья Гуревич 2   21.03.2015 02:45     Заявить о нарушении
Спасибо за добрые слова.Все темы беру с жизни.Заходите на поэтический огонек.Буду рада!!!

Елена Михайловна Егорова   30.03.2015 23:15   Заявить о нарушении