Ну як тебе можна не любити...
Не думати про тебе як,
Коли б весь світ я міг спалити,
Лиш притулитися до тебе так.
Ти наче зірка в моїм небі,
Така яскрава і жива,
Без тебе жив я у журбі,
З тобю рана моя зажива.
Свидетельство о публикации №115031007348