Бажаю всмiхатися...

Бажаю кохання, тепла, насолоди -
У твій День народження,
Друзів й погоди!


Бажаю здоров*я, достатку і сили.
Будь щирим, стійким,
Справедливим і милим!

Бажаю всміхатися кожної днини,
У крузі сім*ї,
Дорогої родини!

Бажаю поваги, терпіння і віри...
Дарунків, цілунків
І квітів без міри!

                Олександрові.


Рецензии