Бiлi крила

Я відчуваю твої білі крила...
Вони захищають мене,
Наповнюють щастям червоні вітрила
Човна, що по долі несе.

Одне їх м'якенькеє пір'ячко
Стирає весь сум із душі
Закутаюсь в них, мов дитиночка
Що спить на твоїм плечі.

І будемо плити у човнику
По долі нашій святій
До самого заходу сонечка
У довгому нашім житті.


Рецензии