Сповiдь

Моє бажання бути із тобою
Сильніше фізики життя,
Бо стати можу я собою
Без сорому і каяття.

Зігріти хочу я коханням
Тебе навіки та сповна...
Одна душа з двома тілами
З'єднається у вирі почуття.

Збагнути хочу я це диво,
Але не можу...та і що?
Радію просто долі тихо
І дякую, що мене знайшов.

Закутаю тебе в обійми ніжні
І не відпущу нікуди
Коханнячко своє єдине...
Чоловіка на віки!


Рецензии